Update website en aftellen naar 1 februari

Het is zover! De update van onze website staat live! Met een splitsing tussen Kamermuziek Concours Gelre en Kamermuziek Concours Jong Gelre en alle pagina’s uitgewerkt in het Nederlands, Engels én Duits, nodigen wij jullie uit om onze nieuwe website te ontdekken!

Deelnemers t/m 27 jaar kunnen alle nodige informatie betreft het concours vinden op www.kamermuziekconcoursgelre.nl. Deelnemers t/m 19 jaar kunnen doorklikken via de knop in de slider op de homepage en komen zo uit op de speciaal voor hen ingerichte Kamermuziek Concours Jong Gelre pagina. Op basis van feedback en omdat onze finale georganiseerd wordt in Nijmegen, hebben wij de website tevens uitgewerkt in het Engels en Duits. Zo hopen wij meertalige/internationale ensembles te verwelkomen. Neem snel een kijkje!

Inschrijven 1 februari
Noteer 1 februari maar vast in je agenda, want dan openen onze inschrijfformulieren! Wij zijn ontzettend benieuwd naar de (nieuwe) talenten die zich dit jaar voor ons concours zullen aanmelden.

Heb je vragen over het concours en/of het inschrijven? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen! Deelnemers t/m 27 jaar kunnen ons bereiken op info@kamermuziekconcourslgre.nl en deelnemers t/m 19 jaar sturen een e-mail aan jong@kamermuziekconcoursgelre.nl.

Voor de derde editie van Kamermuziek Concours Gelre introduceren wij Kamermuziek Concours Jong Gelre en maken wij een splitsing in leeftijden van deelnemers. Dat betekent: twee concoursen, twee finales, oftewel: meer muziek!