Trio Evan, Lasse & Alex en Duo Erik & Tiwaz

De halve finale komt steeds dichterbij en wij kijken er ontzettend naar uit! Vandaag stellen wij twee ensembles voor, te beginnen met het Trio Evan, Lasse & Alex. Vergeet niet uw tickets te bestellen via deze link!

Trio Evan, Lasse & Alex
Evan, Lasse en Alen zijn begin dit jaar begonnen als ensemble en spelen met veel plezier sindsdien als trio samen! Het zijn alledrie leerlingen aan de Young Musicians Academy in Tilburg, waar zij elkaar hebben leren kennen. Dit is het eerste concours waar zij samen als trio aan mee gaan doen. Bij de Young Musicians Academy worden concerten georganiseerd, waar zij eerder als trio hebben gespeeld. Evan, Lasse en Alex hopen nog lang samen te kunnen spelen!

Duo Erik & Tiwaz
Dit zijn Erik en Tiwaz! Sinds een jaar spelen Erik en Tiwaz als klarinet- en pianoduo samen en treden ze regelmatig op. Afgelopen seizoen waren zij als duo o.a. te horen op het Havik Festival, in de St. Aegtenkapel en in het ICOON theater in Amersfoort. Daarvoor speelden zij samen in verschillende kamermuziekbezettingen, waaronder sinds 2019 in een ensemble met viool en cello. Met dat ensemble hebben ze deelgenomen aan o.a. het Tristan Keuris Kamermuziek Concours (Eerste prijs), Keistad Karavaan, Harlekijn Muziekavond (Publieksprijs), Johan van de Boogert Concert en de Paltz Kamermuziekmiddag.